top of page

Stadswandelingen

Wandel mee!

Ben je voor het eerst in Middelburg? Dan lopen we langs de mooiste plekjes en verborgen pareltjes.

 

Wil je meer weten over religie, wetenschap of bijzondere vrouwen in Middelburg? Ben je nieuwsgierig naar de middeleeuwen,  de handelscompagnieën, het slavernijverleden of de Tweede Wereldoorlog?

 

Er zijn veel thema's mogelijk – geef vooral je wensen door. Dan maak ik voor jullie groep een stadswandeling op maat.

stadswandeling-mooi-middelburg-marjolijn-zeeland-1.jpg

Aanbod

Marjolijn-van-leeuwen-stadsgids-mooi-middelburg.jpg

BEDRIJVEN EN ORGANISATIES

Verras je personeel of gasten

Wil je Middelburg laten zien aan je zakenrelaties, ben je op zoek naar een inspirerende break tijdens een vergadering of een gezellig personeelsuitje? Thema, route en begin- en eindpunt bepalen we in overleg. Uiteraard is Engels als voertaal mogelijk.

Wandeling 3.jpg

FAMILIES EN VRIENDEN

Kies je eigen thema

Met je familie een dagje in Middelburg of vier je een jubileum of verjaardag? Geef je wensen door over het thema van de wandeling, het vertrek- en eindpunt. Vraag gerust tips voor een compleet dagje uit. Zo wordt een bezoek aan Middelburg een echte beleving!

In de voetsporen van de Oranjes 2.jpeg

ORANJEWANDELING

Inclusief boekje

In Middelburg zijn Oranjes geboren en getrouwd. Ze kwamen er feesten, dineren en logeren. Ze hebben de stad belegerd en er gewoond. Nieuwsgierig op welke plekken je in hun vorstelijke voetsporen kunt treden? Je ontdekt het allemaal tijdens deze stadswandeling!

"Marjolijn nam ons in mee langs de drie Middelburgse schutterijen die rond de middeleeuwen ontstonden. Ook stond ze stil op plekken waar in het verleden kunst te zien was in de stad. We waren als groep onder de indruk van deze verrassende en zeer boeiende stadswandeling. Het was helder en met veel kennis van zaken verteld. Bedankt, Marjolijn!"

Vrienden Zeeuws Museum

bottom of page