top of page

Praktische informatie
en prijzen

Op deze pagina vind je alle praktische informatie en prijzen. Of neem direct contact op voor een wandeling, lezing of gastles op maat.

STADSWANDELINGEN

Startpunt, data en groepsgrootte

Vertrek- en eindpunt is afhankelijk van het thema, jullie wensen en de route. Wandelingen vinden altijd plaats binnen de veste van Middelburg. Datum en tijdstip in overleg: van maandag tot en met zondag, zowel overdag als ’s avonds. Groepsgrootte: 8 - 20 personen. Kleinere groepen hebben een afwijkende prijs. Grotere groepen in overleg.

Kosten stadswandeling

  • € 10 per persoon voor een wandeling van 1 uur.

  • € 14 per persoon voor een wandeling van 1,5 uur.

  • Groepen kleiner dan 8 personen: € 75 per uur.

  • Kortere of langere wandeling: prijs op aanvraag.

  • Oranje-wandeling is inclusief een full colour boekje t.w.v. € 3,95.

Wandeling op maat voor bedrijven

Voor bedrijven zijn bovenstaande prijzen exclusief btw. Afhankelijk van de wensen wordt voorbereidingstijd in rekening gebracht à € 70 per uur (exclusief btw). Na het bespreken van alle details volgt een offerte met een voorstel op maat.

Talen

De voertaal is Nederlands. Engels is op verzoek mogelijk.

Slecht weer

Is er storm en regen voorspeld, dan stemmen we af of we wel of niet op pad gaan.

Annuleren

Het aanpassen van het aantal deelnemers kan kosteloos tot 12 uur voor vertrek. Daarna wordt € 5 per afwezige deelnemer in rekening gebracht. De hele wandeling annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor vertrek. Daarna bedragen de annuleringskosten € 70.

2

LEZINGEN

Openbare en besloten lezingen

De lezingen die ik geef voor Volksuniversiteit Zeeland duren twee uur, inclusief pauze. Meer info vind je hier. Lezingen en gastlessen op maat variëren van dertig minuten tot twee uur. Vraag meer informatie aan over alle mogelijkheden en de bijbehorende kosten via contact.

bottom of page